Πανελλήνιος διαγωνισμός Σχεδίου Μόδας Ε.Ο.Γ.

Δημιουργήθηκε 12 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας διοργάνωσε για ακόμα μια φορά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας. Περισσότεροι από τριάντα Νέοι Σχεδιαστές- Σπουδαστές και απόφοιτοι από τις μεγαλύτερες Σχολές Σχεδίου της χώρας συμμετείχαν σε αυτόν και αξιολογήθηκαν από τους ειδικούς συνεργάτες της Ε.Ο.Γ.

Ηλία Ρέββα και Αναστασία Μπατσή. Η νικήτρια του διαγωνισμού σχεδίου μόδας της Ε.Ο.Γ. 2018, με το σκίτσο-πρόταση-έμπνευση “Parrot’s Effect”, είναι η σχεδιάστρια Μαριάννα Λεμπέση-Τοσκανή. Η κα Λεμπέση-Τοσκανή είναι φοιτήτρια στη σχολή Athens Fashion Club.

Τα σχέδια της νικήτριας έγιναv έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και ακολούθησε η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Με αυτόν τον τρόπο το νικητήριο σχέδιο συμμετείχε στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2019 REMIX 2019, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF, στο Μιλάνο της Ιταλίας το Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της MI-FUR 2019.

Η απόδοση του σκίτσου σε πατρόν και η επίβλεψη της κατασκευής του πραγματοποιήθηκαν από την FashionDesigner-FurExpert Αναστασία Μπατσή