Ο μεγαλύτερος θεσμός επιβράβευσής των Ελλήνων εξαγωγέων επιστρέφει για χρονιά!

Δημιουργήθηκε 26 Σεπτεμβρίου 2017

Για 6η συνεχή χρονιά, ηΈνωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την EthosAwardsκαι το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν τα εξαγωγικά βραβεία GreekExports Awards 2017(#gea17 -http://exports.ethosawards.eu),στη1 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και το κοινό με ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξει και φέτος τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την ανάπτυξη, μέσα από 19 συνολικά βραβεία,σε 4 διαφορετικές κατηγορίες εξαγωγικής δραστηριότητας για το 2017.

Τα φετινά GreekExports Awardsπροσκαλούν όσες επιχειρήσεις διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές που ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας, να καταθέσουν υποψηφιότητα μέχρι την 6η Νοεμβρίουστο http://exports.ethosawards.euεπιλέγοντας μεταξύ των κατηγοριών που αντιστοιχεί στο έργο και τις δραστηριότητες της.

Ο θεσμός των Greek Exports Awards 2017 αναδεικνύει τα «φωτεινά» παραδείγματα του επιχειρείν, μέσα από τις εξής κατηγορίες:

A: SPECIALEXPORTSAWARDS

1ο: Top Greek Export Company 2017

2ο: Top Innovation in Export

3ο: Top Export Manager of the year

4ο: Honorary Export Distinction

Β: TOP EXPORT COMPANIES

B1. Top Industrial Export Company

B2. TopServicesExport Company

B3. TopManufacturing Export Company

B4. Top Trading Export Company

B5. TopNewlyEstablishedExport Company

C: TOP EXPORT BRANDS

C1. TopBranded ExportProduct

C2. Top Branded Export Service

C3. TopExportCompany Brand

C4. Top Export Packaging

D: TOP EXPORT ASSISTANCE COMPANIES

D1. TopExport Assistance Application/IT system

D2. Top Export Assistance Maritime Services

D3. TopExport International Logistics & Transportation

D4. Top Export Banking Partner

D5. Top Export Insurance Partner

D6. Top Export Consultant

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.exports.ethosawards.eu/καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitterκαι YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

ΧριστίναΤσούχλαρη, Events Executive, Ethos Media S.A, τηλ. 210 9984917, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.